تاریخ امروز1 اردیبهشت 1403
روش های ریسک پذیری

چگونه ریسک پذیر باشیم؟

مقاله ای که امروز قصد داریم برای شما مورد بررسی قرار دهیم در رابطه با روش های ریسک پذیری است. برای آگاهی بیشتر از این موضوع پیشنهاد می کنیم تا انتهای مطالب با ما همراه باشید. ریسک کردن یکی از اقداماتی است که در بسیاری از مواقع بیش از آن که ضرر داشته باشد منفعت دارد. افراد بسیاری وجود دارند که به هیچ عنوان حاضر به ریسک پذیری نیستند. اما دوست دارند که در برخی شرایط ریسک کنند، اگر شما هم جز این دسته از افراد هستید. پس ادامه ی مطالب را مطالعه کنید چرا که راه هایی برای ریسک پذیری را به شما خواهیم گفت.

 

ریسک پذیری به چه معناست؟

پیش از این که بخواهیم به روش های ریسک پذیری بپردازیم. بهتر است ابتدا مختصر توضیحی راجع به ریسک داشته باشیم تا آن دسته از کاربرانی که تعریفی دقیقی از آن ندارند، به خوبی با این موضوع آشنا شوند.

ریسک پذیری یا Risk Taking را به واقعیتی که همراه با خطر است معنا کرده اند. در واقع تا زمانی که شخص به هدف خود نرسیده باشد این خطر همچنان وجود خواهد داشت. به طور مثال شخصی که قصد دارد یک کسب و کار جدید راه اندازی کند تا زمانی که به موفقیت نرسد؛ همچنان ریسک با او همراه خواهد بود. لازم به ذکر است که ریسک پذیری با ریسک کردن تفاوت زیادی دارد. منظور از ریسک پذیر بودن در واقع نوعی ویژگی شخصیتی است که در کنار سایر صفات انسان وجود دارد در حالی که ریسک کردن چیزی است که در عمل وجود دارد.

ریسک پذیری

روش های ریسک پذیری کدامند؟

بسیاری از افراد دوست دارند که در زندگی ریسک کنند و جز اشخاص ریسک پذیر باشند. اما به دلایل مختلف نمی توانند اینگونه باشند. اما جالب است بدانید روش هایی برای ریسک پذیر بودن نیز وجود دارد که مهم ترین و موثر ترین آن ها به شرح زیر است:

 

رو به رو شدن با شکست یکی از روش های ریسک پذیری محسوب می ‌شود 

حتما شما هم این ضرب المثل معروف را شنیده اید که می گویند شکست مقدمه ای برای رسیدن به پیروزی است. پس نباید از شکست بترسید. چرا که ممکن است هیچ گاه شکست نخورید. در هر صورت باید راهی که انتخاب کردید و پیش رو دارید را طی کنید؛ بدون این که به شکست بیندیشید.

 

از اهداف خود درک کاملی داشته باشید

اهدافی که دارید باید کاملا شفاف باشد. یعنی شما باید بدانید که قرار است با انتخاب این هدف چه اقداماتی انجام دهید. باید سعی کنید مسیرهای مختلفی را در نظر داشته باشید تا در صورت شکست از مسیر دیگری به راه خود ادامه دهید. اما در صورتی که بدون روشن کردن تمامی مسائل به مسیر خود ادامه دهید ممکن است با اولین شکست دیگر نتوانید به کار یا هدفی که دارید حتی فکر کنید.


هیپنوتیزم چیست؟

 

بی توجهی به مخالفت دیگران یکی از روش های ریسک پذیری به شمار می‌ آید

بسیاری از اطرافیان از آن جایی که نمی توانند یک هدف را درک کنند به مخالفت با تصمیم های شما می پردازند. اگر شما از هدف خود اطمینان دارید پس به این مخالفت ها بی توجه باشید و به چیزی که می خواهید ادامه دهید. چرا که تنها این چنین است که می توانید به چیزی که می خواهید برسید.

 

از ریسک های کوچک شروع کنید

از آن جایی که هنوز ذهن شما برای پذیرش ریسک آمادگی کافی را ندارد و در برابر آن مقاومت نشان خواهد داد. پس بهتر است از ریسک های کوچک شروع کنید. منظور همان اقداماتی است که ضرر و زیان یا خطر کمتری به همراه دارد. علاوه بر آن در صورتی که شکست بخورید، از هدف خود دست نمی کشید یا نا امید نمی شوید.

روش های ریسک پذیری

به چه علت باید از روش های ریسک پذیری پیروی کنیم؟

در واقع با پیروی از روش های ریسک پذیری، شما به یک شخص ریسک پذیر تبدیل خواهید شد. اما این که چرا باید از آن ها پیروی کنیم سوالی است که پاسخ آن را در ادامه ذکر کرده ایم.

 

در موقعیت های مناسب قرار می گیرید

با توجه به آمارهای به دست آمده، همیشه موقعیت های مناسب همراه با ریسک پذیری برای انسان به دست می آیند. جالب است بدانید که بسیاری از افراد موفق راز موفقیت خود را در ریسک پذیر بودنشان می دانند. البته این که تجربه های ناشناخته نیز به رشد آن ها کمک کرده است نیز بی دلیل نخواهد بود. وارن بافت، از جمله این افراد است که سرمایه خود را برای سرمایه گذاری قرار داد، در این میان فراز و نشیب های زیادی را طی کرده است تا به آن چه که باید، برسد.

 

اعتماد به نفس شما افزایش می یابد

از دیگر عللی که باید از روش های ریسک پذیری پیروی کنید؛ این است که به شما اعتماد به نفس می دهد. کسانی که از ریسک پذیری دوری می کنند؛ در واقع به تقلید از دیگران می پردازند. در حالی که اشخاص ریسک پذیر راه خود را ادامه می دهند؛ یعنی به نحوی رهبر خود هستند. چنین اشخاصی از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند.

 

تفاوت افراد ریسک پذیر با افرادی که ریسک نمی پذیریند در چیست؟

اگر تا به این قسمت از مقاله را با دقت مطالعه کرده باشید. می دانید که ریسک پذیر بودن تا چه اندازه می تواند بر کیفیت زندگی انسان تاثیر مثبت داشته باشد. اگر هنوز هم از روش های ریسک پذیر بودن مطمئن نیستید. پس بهتر است به مقایسه افراد موفق یا ریسک پذیر و افراد ناموفق یا ریسک ناپذیر دقت کنید که بدین شرح است:

 

ویژگی های افراد موفق یا ریسک پذیر

  • افراد موفق به طور مداوم به فکر اهداف خود و دستیابی به پیروزی هستند.
  • در صورت مواجه با شکست به جای ناامید شدن به بررسی و در نهایت برطرف کردن آن می پردازند.
  • شکست را پله ای برای رسیدن به پیروزی می بینند.
  • تا جایی که می توانند هوش و فراست خود را در راه اهداف خود به کار می گیرند.

چگونه می‌توان انگل‌های گوارشی را درمان کرد؟

روش های ریسک پذیری

ویژگی های افراد ناموفق یا ریسک ناپذیر

  • به جای حرکت کردن در جهت اهداف خود، تنها به فکر فرو می روند.
  • از نظر چنین اشخاصی کسانی که به موفقیت رسیده اند، از امکانات ویژه ای برخوردار بوده اند.

 

نتیجه گیری

نتیجه ای بحث امروز این بود که باید در زندگی ریسک پذیر باشید. چرا که می تواند شما را به اهدافی که دارید برساند. از آن گذشته، اگر نمی توانید به راحتی این کار را انجام دهید، کافیست به انتهای مطالب توجه کنید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.