پوست کودک در مقایسه با پوست بزرگسال بسیار متفاوت است و به مراقبتهای بیشتری نیاز دارد . این نوع از پوستها به دلیل نرمی و ظرافت زیاد در مقابل هوای تند و سرد زمستان بسیار حساستر هستند و ممکن است این هوای سرد باعث حساسیتهای پوستی، خشکی، سوزش و سرخی خواهد شد.
تفاوتهای پوست کودکان و بزرگسالان
1- در پوست کودک به دلیل شکل نگرفتن غدههای چربی، چربی کمتری وجود دارد .
2- پوست کودک نازکتر از پوست بزرگسالان است. بنابراین توانایی کمتری در مقابله با باکتریها و مواد حساسیت زا دارد.
3- همچنین پوست کودکان به دلیل ساخت کم ملانین در آفتاب، کمتر میتواند از تابش نور خورشید به پوست جلوگیری کند.
مراقبتهای لازم برای پوست کودکان
حواستان به چربی پوست باشد
حتما میدانید که بعد از حمام، چربی پوست از بین میرود که برای حل این موضوع دو راه حل کلی وجود دارد:
راه اول: استفاده از روغن بدن کودک
راه دوم: بعد از حمام و بعد از خشک کردن بدن کودک همراه با کمی رطوبت، مقداری لوسیون بدن مناسب با نوع پوست کودک را استفاده کنید.
حمام کردن روزانه کودک ممنوع !
پوست کودک 5 برابر پوست بزرگسالان نازکتر است و نوزادانی که والدینشان آنها را به طور مداوم و هر روز به حمام میبرند، در بزرگسالی دچار بیماری های پوستی میشوند.
جلوگیری از ترک خوردن پوست
مرطوب نگه داشتن پوست کودک، از ترک خوردن پوست کودک جلوگیری میکند. پس باید برای حفظ رطوبت پوست کودکانمان، از مرطوب کنندههای مخصوص نوع پوست کودک استفاده کنیم. همچنین بهتر است از محصولاتی برای کودک استفاده شود که دارای ویتامینهای A و E باشند.
بهترین روش های مراقبت از پوست کودک را در روژه مگ بخوانید
مراقبت از بدن در زمستان
در زمستان قسمتهایی از بدن مانند گوش، سر انگشت های دست و پا، بینی و گونهها که در تماس با هوای سرد قرار دارند، دچار سرما زدگی میشوند و اگر این سرما زدگی شدید باشد، منجر به تخریب بافتهای پوست در آن قسمت از بدن خواهد شد. بنابراین مراقب پوشش این قسمتهای بدن کودکتان در فصل زمستان باشید.
استفاده از محصولات مناسب
برای شست و شوی بدن کودک از شامپو و صابونهای ملایم و مخصوص با نوع پوست کودک خود استفاده کنید.
علاوه بر این، PH طبیعی پوست کودک مقداری اسیدی است. پس شست و شوی مداوم آن با آب باعث تحریک پوست کودک خواهد شد و برای جلوگیری از این تحریکات میتوان از لوسیونهای مخصوص کودکان استفاده کرد.
جلوگیری از ترک خوردن بینی
اصولا سرما باعث آبریزش بینی نوزاد میشود. پس سعی کنید از بروز همچین اتفاقی جلوگیری کنید تا باعث پوسته پوسته شدن و ترک خوردن بینی کودک نشود.
روش های ساده برای جلوگیری از ترک خوردن بینی:
1- قسمت زیر بینی را در طول روز چند بار با وازلین و یا کرم مرطوب کننده و آبرسان مرطوب کنید.
2- زمانی که میخواهید بینی نوزاد را تمیز کنید، به جای دستمال کاغذیهای معمولی از دستمالهای مرطوب استفاده کنید.
و اما ضد آفتاب
پوست کودکان حساستر از پوست بزرگسالان است و به مراقبتهای بیشتری نسبت به پوست بزرگسالان احتیاج دارد . بنابراین هرگز نسبت به کرم ضدآفتاب زدن برای کودکانتان بی توجه نباشید. سوختگی پوست در کودکان عوارض خطرناک تری نسبت به بزرگسالان دارد.
از ضد آفتاب مخصوص استفاده کنید
کودکان با توجه به پوست نازک و حساسشان باید از محصولات بهداشتی مخصوص و ایمنتری استفاده کنند. پس کرم ضد آفتابی که برای آنها استفاده میشود، طبیعتا دارای ویژگیهایی است که وجود آنها برای بزرگسالان واجب نیست. کرم ضدآفتاب کودک حتما باید هایپوآلرژنیک باشد یعنی اینکه دارای مواد آلرژی زا نباشد. پس بهتر است ضد آفتاب کودک بدون اسانس باشد زیرا وجود اسانس در محصولات بهداشتی کودکان ممکن است موجب حساسیت شود.
کتاب تشخیص ترنس (تراجنسی - ترنسکشوال Transsexual) از کودکی + قوانین عجیب ادیان
عکس هایی که شاید برایتان آشنا باشد
قیمت: ۲۹,۰۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۱۵,۶۰۰ تومان
اطلاعات بیشترروزهای ابری و بدون آفتاب را فراموش نکنید
جالب است بدانید بیش از 80% از اشعه UV نور خورشید در روزهای ابری به زمین تابیده میشود. پس در روزهای ابری هم باید همانند روزهای آفتابی از ضد آفتاب مخصوص کودکان استفاده کنیم.
نکاتی در ارتباط با انتخاب یک ضد آفتاب مناسب و ایده آل برای کودکمان
1- کرم ضد آفتابی که برای کودکمان استفاده می کنیم، باید Spf آن بین 15 تا 30 باشد و آن را متناسب با نوع پوست کودکمان انتخاب کنیم.
2- دقت داشته باشید، روی ضد آفتابی که انتخاب میکنید کلمه «broad soectrum» نوشته شده باشد. این کلمه به این معنی است که کرم ضد آفتاب از پوست کودک در برابر اشعههای UVA و UVB محافظت خواهد کرد.
3- اگر فرزندتان به اگزما مبتلا است، استفاده از ضد آفتابهای رنگدانه دار به هیچ وجه توصیه نمیشود.
4- بهتر است ضد آفتابی که انتخاب میکنیم، برای کودکمان دارای زینک اکساید، دی اکساید یا تیتانیوم باشد.
دیدگاهتان را بنویسید