تاریخ امروز1 آذر 1403
کاربردهای کانسیلر

اگر آرایشی طبیعی می‌خواهید، با کاربردهای کانسیلر آشنا شوید

معمولا هنگام بالا رفتن سن و نزدیک شدن به ایام میان‌سالی، پوست نیز دچار چین و چروک شده و طراوت دوران جوانی‌اش را به مرور زمان از دست می‌دهد. به همین دلایل است که وقتی خانم‌ها با این موضوع روبه‌رو می‌شوند، به فکر امتحان کردن روش‌های مختلف برای از بین بردن چین و چروک و زیرسازی اصولی آرایش خود می‌افتند. کانسیلر یکی از لوازم آرایشی نسبتا جدید و تاثیرگذار است که شما می‌توانید بوسیله آن انواع تیرگی چشم، جای جوش، لکه‌های پوستی و … را بپوشانید و همچنان جوان به نظر برسید. اشاره نمودیم که کانسیلر یک محصول جدید در بین خانم‌هاست و دقیقا به همین دلیل است که خیلی از بانوان به خوبی با کاربردهای کانسیلر آشنا نبوده و حتی طرز استفاده درست از آن را نمی‌دانند. از این رو در ادامه این مقاله شما عزیزان را با کاربردهای کانسیلر آشنا خواهیم کرد تا با آگاهی کامل از این موضوع و در صورت نیاز، انتخابی بی‌نقص داشته باشید.

کانسیلر چیست؟

کانسیلر در لغت به‌معنی پوشاننده است. ازاین‌رو جزو لوازم آرایشی اصلاح‌کننده به حساب می‌آید. به زبان ساده، این محصول نوعی کرم پودر رنگی محسوب شده و به شکل‌های مدادی، کرمی، پودری، ماتیکی و مایع تولید می‌شود.

کاربردهای کانسیلر

 

کاربردهای کانسیلر

یکی از مهم‌ترین کاربردهای کانسیلر را می‌توان برای اصلاح رنگ تیرگی زیر چشم دانست. ناحیه زیر چشم بیش از هر نقطه دیگری در صورت به کانسیلر احتیاج دارد، چراکه پوست زیر چشم نازک‌تر از پوست سایر نقاط صورت است و مغایرت رنگی و رگ‌های سطحی پوست را بیشتر نشان می‌دهد. البته برای این ناحیه باید از محصولاتی مانند کرم دور چشم نیز استفاده شود. ازطرفی کاسه چشم تحت تأثیر سایه ساختار استخوانی اطراف قرار دارد. همه این‌ها باعث می‌شوند تیرگی و بدرنگی زیر چشم واضح‌تر دیده شود. اما با کانسیلر می‌توانید این ایراد را اصلاح کنید. اما اگر از آن خوش‌اقبال‌هایی هستید که زیر چشم‌تان تیره نیست، لزومی به استفاده از کانسیلر وجود ندارد. یا اگر از کرم‌پودری استفاده می‌کنید که از پوشانندگی کافی برخوردار است، به کانسیلر احتیاجی نیست.

کاربردهای کانسیلر

از دیگر کاربردهای کانسیلر، یک دست کردن پوست قبل از آرایش است. شما می‌توانید با استفاده از کانسیلر مناسب پوستتان، چهره‌ای کاملا طبیعی و درخشان را برای خودتان به ارمغان بیاورید. البته استفاده درست از کانسیلر نیز بسیار مهم بوده و اگر انتظار تاثیرگذاری بالا و ماندگار را دارید، باید از نحوه صحیح مصرف آن آگاه باشید و اطلاعات کافی در این زمینه را کسب کنید.


در صورتی که ابروهای به هم ریخته‌‌ای دارید، مقاله روش های ساده اصلاح ابروهای نامتقارن را مطالعه کنید.

کاربردهای کانسیلر

پوشاندن جای جوش و لک های روی پوست بدن نیز، جزو بهترین کاربردهای کانسیلر است که باید به آن اشاره نمود. شما می‌توانید کمی کانسیلر هماهنگ با رنگ پوستتان را روی لک‌ها زده و آن را بخوبی محو نمایید. برای طبیعی تر شدن هرچه بیشتر پوست می‌توانید کمی پنکک هم روی آن بزنید. برای پشگیری از پخش شدن رژ لب (بخصوص رنگ های جیغ و قرمز)، ثابت شدن شکل لب و حجم دادن به لب ها کمی از کانسیلر را به دور لبتان بزنید.

کاربردهای کانسیلر

این را هم بدانید که کانسیلرها ازلحاظ کارکرد و همچنین بافت محصول به انواع مختلفی قابل‌تقسیم‌اند. مثلا در کنار کانسیلرهای مخصوص دور چشم کانسیلرهایی هم داریم که خاص پوشاندن جای جوش فرمولاسیون شده‌اند. این‌ها معمولا از ترکیبات ضدآکنه برخوردارند. یا کانسیلرهایی که به‌طور خاص به اصلاح‌کننده رنگ معروف‌اند. ازلحاظ بافت هم کانسیلرها متنوع‌اند. بعضی کانسیلرها مایع و بعضی دیگر جامدند.


اگر به دنبال آرایشی بی‌نقص هستید، مقاله 10 مورد از بهترین رمز‌ و رازهای آرایش را از دست ندهید.

انواع کانسیلر

امیدواریم تا حدی با کاربردهای کانسیلر آشنا شده باشید. حال قصد داریم انواع مختلفی از کانسیلر را مورد بررسی قرار دهیم.

کانسیلر مایع: کانسیلرهای مایع برای انواع پوست به غیر از پوست خشک انتخاب مناسبی محسوب می‌شود. این نوع از محصولات ماندگاری و پوشانندگی بالایی دارند و علاوه بر رفع سیاهی زیر چشم برای پوشاندن جای جوش و چین و چروک هم گزینه مناسبی هستند.

کاربردهای کانسیلر

 کانسیلر ماتیکی: این نوع از کانسیلرها شبیه رژلب طراحی شده اند و استفاده از آن‌ها بسیار راحت است. پوشانندگی بالایی دارند و برای افرادی که پوست های خشک، نرمال و حساسی دارند گزینه مناسبی هستند. معمولا از کانسیلرهای ماتیکی در اطراف چشم، لب و بینی استفاده می‌شود. برای پوشاندن لکه‌های قهوه ای و قرمز رنگ پوست کانسیلرهای ماتیکی انتخاب ایده آلی هستند.

کاربردهای کانسیلر

کانسیلر مدادی: مانند کانسیلرهای ماتیکی عمل می‌کنند. با کمک آن‌ها می‌توان لکه‌های کوچک اطراف لب و ابرو یا جای جوش‌های کوچک را پوشش داد.

کاربردهای کانسیلر

 کانسیلر کرمی: برای افرادی که پوست نرمال، حساس و مختلطی دارند گزینه مناسبی است. این نوع از کانسیلرها ماندگاری متوسطی دارند و برای استفاده روزانه مناسب هستند.

کاربردهای کانسیلر

کانسیلر پودری: برای تمام نواحی صورت می‌توان از این نوع کانسیلر استفاده کرد. کانسیلرهای پودری پوشانندگی متوسطی دارند و برای پوست‌های نرمال، مختلط و حساس گزینه مناسبی هستند.

کاربردهای کانسیلر

نحوه استفاده از کانسیلر

تا به این جا دیدیم که کانسیلر چیست و چگونه باید محصولی متناسب با پوست و خواسته هایمان را انتخاب کنیم. هر نوع کانسیلر صورتی را که انتخاب کنید، نحوه استفاده از آن تفاوتی نخواهد داشت. تمامی انواع پوست باید پیش از استفاده از کانسیلر صورت خود را با کرم آبرسان ، آبرسانی کنند تا دوام و ماندگاری آرایش ( به ویژه پرایمر ) بر روی پوستشان افزایش یابد. اگر شما پوستی نرمال یا چرب دارید، آبرسانی سبک و مات بهترین نتیجه را در آرایشتان خواهد داشت. اگر قصد استفاده همزمان از کانسیلر و کرم پودر را دارید، ابتدا کرم پودر را به صورت زده و پس از جذب و خشک شدن کامل آن به سراغ کانسیلر آرایشی بروید. کانسیلر را با انگشتان تمیز، برس یا اسفنج بر روی مناطقی از پوست که رنگ متفاوتی دارند، تیرگی ها و یا نواقص پوستی قرار دهید و به آرامی و ضربه وار آن را پخش نمایید. تا زمانی که هیچ خط مشخصی بین کانسیلر و پوست یا کرم پودر شما وجود نداشته باشد، این کار را ادامه دهید. کانسیلرهای مایع، کرمی یا با حالتی بین کرمی و پودری نباید بر روی پودر تثبیت کننده آرایش یا پودرهای فشرده استفاده شوند، چرا که ممکن است روی صورت ماسیده شوند. اگر می خواهید از پودر تثبیت کننده یا فیکساتور بزنید، ابتدا کانسیلر را به پوست زده و صبر کنید تا کامل خشک شود. در نهایت، کار خود را با پودر تثبیت کننده به پایان برسانید. ممکن است فکر کنید که کانسیلرهای مات نیازی به پودر تثبیت کننده یا فیکساتور ندارند و بافت خودشان به قدر کافی مات و بادوام است. خودتان می‌توانید یکبار آن را با پودر و بار دیگر بدون آن امتحان کرده و ماندگاری و دوامشان را با یکدیگر مقایسه نمایید.

کاربردهای کانسیلر

نتیجه گیری

در این مطلب شما را با ماهیت کانسیلر آشنا نمودیم، کاربردهای کانسیلر را مورد بررسی قرار دادیم، انواع آن را معرفی و شما را با نحوه صحیح مصرف آن آشنا کردیم. امیدواریم پس از خواندن این مقاله، بتوانید انتخابی مناسب داشته باشید و بهترین محصول را باتوجه به نوع نیازتان انتخاب کنید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.