تاریخ امروز4 آذر 1403
رنگ کردن موی کودکان

رنگ کردن موی کودکان خطرناک است؟

شاید شما هم به عنوان والدین بارها از کودکتان شنیده باشید که تمایل دارند رنگ موهایشان را تغییر دهند و مدام بر روی این قضیه پافشاری می‌کنند. اصولا موهای رنگارنگ برای کودکان جذابیت بیشتری دارند؛ با اصرار آنها شاید شما هم با خود فکر کنید که رنگ کردن موی کودکان بی‌خطر است و مانعی برای انجام آن وجود ندارد. یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای راضی نگه‌داشتن آنها، خرید رنگ مو و رنگ کردن موی سر کودک است؛ اما بهتر است بدانید رنگ مو برای افراد جوان است نه کودکان و این کار ممکن است سلامت موی کودک را به خطر بی‌اندازد.

رنگ کردن موی کودکان

از عوارض رنگ کرن موی کودکان چه می‌دانید؟

به خاطر داشته باشید موهای کودکان از هنگام تولد تا بلوغ دچار تغییراتی خواهد شد و همینطور بسیار نسبت به افراد بزرگسال نازک‌تر و حساس‌تر هستند. مواد شیمیایی موجود در این رنگ‌ها شامل آمونیاک، پارا فنیلن دی آمین و هیدروژن پراکسید است که موجب واکنش‌های آلرژیک بسیار شدید و جدی در پوست سر کودک خواهد شد. همچنین اگر کودک شما به آسم مبتلا است، این مواد حتی می‌تواند تنفس را برای او مشکل سازد.

جالب است بدانید شما برای تغییر رنگ موهای سیاه و یا قهوه‌ای نیاز به دکلره دارید که این کار موهای نابالغ را بیشتر دچار آسیب و سوختگی خواهد کرد. پس دقت داشته باشید اگر ناچار هستید تا حد امکان از رنگ موهای بی‌خطر برای کودک استفاده کنید.

اگر نگران عوارض و خطرات رنگ کردن موی کودکان خود هستید، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

رنگ کردن موی کودکان

بهترین سن برای رنگ کردن موی کودکان چه زمانی است؟

بسیاری از محققان بر این باورند که کودکان تا سن 13 سالگی نباید از رنگ مو استفاده کنند؛ بنابراین سعی داشته باشید برای رنگ کردن مو، سن فرزندتان از کودکی خارج شود. اگر در برابرخواسته‌های او ناتوان هستید و کودک بر این موضوع پافشاری می‌کند، بهتر است از رنگ‌های غیر شیمیایی و موقت استفاده نمایید و آن را به ریشه و یا پوست سر کودک نزنید. رنگ‌های موقتی معمولا بعد از هربار شستشوی سر به راحتی از بین خواهند رفت و عموما بی‌خطر محسوب می‌شوند.


آیا شب ادراری کودکان قابل درمان است؟

رنگ کردن موی کودکان

چطور موی کودک خود را با خطر کمتری رنگ کنیم؟

اگر در برابر اصراهای کودکتان نمی‌توانید مقاومت کنید و یا خودتان برای رنگ کردن موی او مصمم هستید؛ متخصصان توصیه می‌کنند که یکی از روش‌های زیر را به کار ببرید:

  • در بعضی از کشورها به جای رنگ مو برای کودک از پودرهای میوه‌ای استفاده می‌شود؛ این پودرها به صورت کاملا ارگانیک و یا طبیعی نیستند، پس حتما تمام موارد سلامتی و پزشکی کودک خود را مورد بررسی قرار دهید.
  • می‌توانید از رنگ کردن مو با کلاه استفاده نمایید؛ تا از نفوذ رنگ به ریشه یا پوست سر کودک جلوگیری کنید.
  • اگر می‌خواهید رنگ کردن موی کودکان را به آرایشگر بسپارید؛ از او بخواهید تا تکنیک بالیاژ را به کار ببرد. بالیاژ به روش آرام رنگ کردن موی سر گفته می‌شود؛ که اگر به روش صحیح انجام بگیرد، واکنش کمتری در کودک ایجاد خواهد کرد.
  • جالب است بدانید می‌توانید از بعضی گیاهان و چای‌ها به ازای استفاده از رنگ موی شیمایی استفاده نمایید.
  • همچنین رنگ‌های گچی یکی دیگر از کم‌خطرترین راه‌ها برای رنگ کردن موی کودکان است که با هربار شست وشوی از بین می‌رود.

نکته‌ی مهم: توجه داشته باشید قبل از هرگونه رنگ کردن موی کودک، مقداری از رنگ را بر روی پوست یا موی او امتحان کنید تا مطمئن شوید نسبت به آن واکنش پرخطری نشان نمی‌دهد.

کتاب تشخیص ترنس (تراجنسی - ترنسکشوال Transsexual) از کودکی + قوانین عجیب ادیان

عکس هایی که شاید برایتان آشنا باشد

قیمت: ۲۹,۰۰۰ تومان

قیمت با تخفیف: ۱۵,۶۰۰ تومان

اطلاعات بیشتر

 


قارچ پوستی در کودکان و درمان آن، مقاله‌ای مفید برای والدینی که فرزند دلبندشان با این مشکل مواجه است.

بیشتر مراقب موهای کودکتان باشید!

موهای کودکان نیز همانند بزرگسالان نیاز به رسیدگی و مراقبت دارد پس بهتر است در کودکان، به دلیل داشتن موهایی نازک و حساس از موارد بی‌خطر برای نگه‌داری و شست و شوی آن استفاده کنید. توصیه می‌شود هر دو تا سه روز کودک را به حمام ببرید و به آرامی به کمک برس موهایش را شانه بکشید. همچنین از مصرف موارد شیمیایی و حساسیت‌زا برای فرزندتان به شدت خودداری نمایید.  

رنگ کردن موی کودکان

 نتیجه‌گیری:

رنگ کردن موی کودک یک امر میلی است و لازم نیست هر فرد موی فرزند خود را برای زیبایی رنگ کند. شاید رنگ کردن موی کودکان برای والدین و خودشان کار جذابی به نظر برسد اما سعی داشته باشید تا حد امکان از انجام آن خودداری کنید و یا در صورت تمایل از رنگ‌های غیرشیمیایی و حتی بی‌خطر استفاده نمایید. به طور کلی رنگ مو مواد مناسبی برای استفاده نیست؛ این موضوع شامل تمامی رده‌های سنین خواهد شد.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.