تاریخ امروز2 آذر 1403
قند میوه ها

بالاترین و پایین‌ترین میزان قند در انواع میوه‌ها

جالب است بدانید که میوه ها نیز هر کدام به میزان قابل توجهی قند در خود جای داده اند. افرادی که از بیماری های خاصی همچون دیابت رنج می برند یا کسانی که کربوهیدرات کمتری مصرف می کنند، باید مقدار کمتری از این میوه ها را مصرف کنند. حال ما در این مقاله قصد داریم به بررسی میزان قند میوه‌ها بپردازیم و آن ها را نسبت به یکدیگر بسنجیم. همچنین درباره میوه هایی که قند زیادی را در خود جای داده اند، اطلاعات کسب کنیم و آن ها را از سایر میوه ها جدا کنیم.

 

میوه‌های کم کربوهیدرات با بالاترین و پایین ترین سطح قند

بسیاری از افراد بر این باورند که قند موجود در میوه ها ، به دلیل طبیعی بودن آن هیچ جای نگرانی را برای مصرف کننده باقی نمی گذارد. اما باید گفت که نگرانی یا عدم نگرانی از این نظر وابسته به موارد متعددی است. به عنوان مثال، میوه ها سرشار از مواد مغذی هستند و در صورتی که بدن شما نیاز به دریافت قند داشته باشد؛ بهترین راهکار استفاده از میوه است. از طرفی بسیاری از افراد بدنشان بهتر از سایر افراد قند را کنترل خواهد کرد و در صورتی که شما جزو افرادی هستید که به رژیم های کم کربوهیدرات خوب پاسخ می دهید؛ باید بیشتر مراقب باشید.

میوه های خشک همچون کشمش، خرما، طالبی و آناناس مقدار GI متوسطی دارند. جالب است بدانید که میوه هایی که میزان قند پایینی دارند، حاوی بالاترین میزان مواد مغذی همچون آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی هستند.

قند میوه ها

نگاهی کلی به قند میوه ها

عموما میوه هایی که میزان قند موجود در آن ها پایین است کربوهیدرات پایین تری نیز دارند. قند میوه ها از پایین ترین حد خود تا بالا ترین مقدار به شرح زیر است.

 

توت:

این نوع از میوه ها، در دسته خوراکی هایی قرار دارند که دارای پایین ترین میزان قند میوه ها بوده و علاوه بر آن دارای میزان بالایی از اکسیدان ها و مواد مغذی دیگری هستند.

 

لیمو:

یکی دیگر از میوه هایی که میزان قند موجود آن در پایین ترین حد ممکن قرار دارد، لیمو است.

 

میزان قند میوه‌ های تابستانی:

میوه هایی که در فصل تابستان کاشت می شوند؛ عموما سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. حال میوه های تابستانه ای که در دومین رده پایین ترین سطح قند قرار دارند؛ شامل طالبی، هلو، نارنگی و زردآلو است.

 

میوه‌های زمستانی:

از جمله میوه های هستند که مواد مغذی فراوانی دارند و منبع عالی برای ویتامین های مورد نیاز بدن هستند. حال در این میان میوه هایی همچون سیب، گلابی، لمون و مرکبات شیرین، مانند پرتغال دارای سطح متوسطی از قند موجود در میوه ها هستند.

 

میوه‌های گرمسیری:

میوه هایی که بیشترین میزان طرفدار را در سطح جهان به خود اختصاص داده و در دسته میوه هایی قرار می گیرد که حاوی سطح بالایی از قند موجود در میوه هستند. شامل آناناس، انار، انبه، موز، انجیر تازه، گوآوا و پاپایا هستند.

 

میوه های خشک:

از جمله میوه هایی که در دسته بالاترین میزان قند موجود در میوه ها قرار دارند. شامل هندوانه، انگور، گیلاس، خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر و بسیاری از میوه های خشک دیگر هستند.


با رژیم یویو و عوارض آن آشنا شوید

 

بررسی انواع قند میوه ها

قند کم و کربوهیدرات پایین

  • لیمو زرد (1.5 گرم قند) و سبز (1.1 گرم قند) که به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد و اغلب به عنوان آب میوه از آن استفاده می‌شود. باید با استفاده از قند مصنوعی شیرین شوند. اما استفاده از آب یک برش از آن، که روی غذا فشار می دهید؛ می تواند مواد مغذی و ویتامین زیادی را به بدن برساند.
  • یکی دیگر از میوه هایی که به صورت شیرین شده با قند مصنوعی در بازار به وفور یافت می شود، ریواس (1.3 گرم قند) است. اما بهتر است که پیش از استفاده میزان قند موجود در آن را بررسی کنید. در صورتی که خودتان آن را تهیه می کنید، می توانید مقدار قند اضافی موجود در آن را مدیریت کنید.
  • زردآلو (3.2 گرم قند) در دسته میوه هایی قرار دارد که می توان از کل میوه، پوست و هسته آن لذت برد. زردآلو های خشک شده حجم کمتری پیدا می کنند.

 

کمترین میزان قند میوه ها

  • کرن بری (4 گرم قند) یکی از میوه های قابل کاشت در آمریکا است که بیشتر به عنوان طعم دهنده مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و طعم آن بیشتر به ترشی تمایل دارد. در حالت کلی این میوه حاوی قند پایینی بوده، اما در صورتی که به شکل خشک شده مورد استفاده قرار بگیرد، با قند مصنوعی شیرین خواهد شد. پس بهتر است هنگام مصرف آن محتاطانه عمل کنید.
  • تمشک (5 گرم قند) در دسته میوه هایی است که پایین ترین میزان قند طبیعی را در خود جای داده است و می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی باشد که می بایست از پایین ترین میزان قند میوه ها استفاده کند.
  • کیوی (6 گرم قند) جزو میوه هایی با طعم ملایم محسوب می شود که به دلیل رنگ زیبای آن در سالاد هم مورد استفاده قرار می گیرد.

قند کیوی

مقدار کم رو به متوسط

  • توت فرنگی ( 7 گرم قند) در دسته میوه هایی قرار دارد که به دلیل حجم پایین قند موجود در آن، به عنوان اسنک یا سالاد میوه مورد استفاده قرار می گیرد.
  • انجیر (8 گرم قند) محاسبه و اندازه گیری میزان قند موجود در این میوه تا حدی سخت است. چرا که این مقدار می تواند از 8 گرم تا 12.5 گرم متغیر باشد.
  • گریپ فروت (8 گرم قند) جزو میوه هایی بوده که از آن به صورت سالاد میوه نیز استفاده می شود.
  • گرمک (8 گرم قند) یکی از بهترین میوه هایی است که به دلیل پایین بودن میزان قند موجود در آن، می توان مورد استفاده قرار داد.
  • نارنگی (9 گرم قند) دارای سطح پایینی از قند نسبت به پرتغال بوده که بیشتر به عنوان سالاد میوه مورد استفاده قرار می گیرد.
  • شلیل (11.3 گرم قند) یکی از پر طرفدار ترین میوه های تابستانه بوده، که حاوی قند متوسطی است.
  • پرتغال (12 گرم قند) به عنوان یکی از بهترین تنقلاتی است که می توان در کنار غذا، مورد استفاده قرار داد.

خواص میوه‌های خوشمزه‌ی زمستانی

 

قند متوسط

  • طالبی (13 تا 14 گرم قند)
  • آلبالو (13 گرم قند)
  • هلو (13 گرم قند)
  • بلوبری (15 گرم قند) این میوه در دسته توت ها قرار دارد که از نظر سطح قند موجود در آن حاوی مقدار بیشتری از توت ها هستند.

 

بیشترین میزان قند میوه ها

  • آناناس (16 گرم قند) در دسته میوه های استوایی قرار دارد که حاوی مقدار فراوانی از قند هستند.
  • گلابی (17 گرم قند)
  • موز (17 گرم قند) که به دلیل میزان بالای قند موجود در آن، به یکی از وعده های غذایی کامل تبدیل شده است.
  • هندوانه (18 گرم قند) با وجود این که طعم این میوه چندان شیرین نیست. اما در دسته یکی از میوه هایی با بالاترین میزان قند قرار دارد.
  • انار (39 گرم قند) کل میوه حاوی میزان بالایی از قند بوده، اما بهتر است که بخشی از آن را مورد استفاده قرار دهید.

قند میوه ها

نتیجه گیری

آگاهی از میزان قند انواع میوه‌ها، به خصوص برای افراد دیابتی یا کسانی که رژیم غذایی کم کربوهیدراتی دارند، بسیار حائز اهمیت است. از آنجایی که ما نگران سلامت و وضعیت بدن شما هستیم، اغلب میوه ‌های پر طرفدار را در این مقاله مورد بررسی قرار داده‌ ایم. تا بتوانید به راحتی میزان مصرف قند روزانه ‌ی خود را کنترل کنید و از زیاده روی در مصرف آن ها بپرهیزید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.